Het verhaal achter familiebedrijf De Smedt HVAC

De Smedt Johan stampte in 1987 zijn eigen bedrijf uit de grond waardoor het al over 33 jaar ervaring beschikt in de verwarming en sanitaire technieken.
In de loop der jaren schoolde hij zich steeds bij waardoor hij erkend installateur is van gas en mazout installaties. Sinds de komst van zijn zoon die afstuurde als Project engineer koeltechnieken, werd het gamma uitgebreid met warmtepompen / airco’s & ventilatiesystemen.

Naast het bedrijf ‘De Smedt Johan’ werd ‘De Smedt HVAC’ opgericht die zich vooral focust op de hernieuwbare ecologische technologieën. Met deze unieke kennis en ervaring kan U alvast rekenen op een ijzersterke installatie- en servicepartner. Om deze service te garanderen is er ook bewust gekozen om als zaakvoerders mee op de werf te gaan, op deze manier heb je direct een betrouwbaar aanspreekpunt.

De Smedt HVAC staat als erkend DAIKIN installateur, garant voor service, kwaliteit en ervaring. Onze nauwe samenwerking met DAIKIN biedt alleen maar extra voordelen voor jou als klant. Als erkend installateur zijn wij steeds op de hoogte van de nieuwste modellen en vernieuwingen op vlak van HVAC.

Tijd voor een erkend onderhoud aan je pelletkachel, warmtepomp, gas- of mazoutinstallatie? Aarzel niet, De Smedt HVAC staat voor je klaar.