Centrale verwarming

Een huis zonder centrale verwarming? Dat is niet meer van deze tijd. Gemakkelijk je thermostaat verhogen wanneer je thuiskomt van een lange werkdag of intensieve sportsessie, is geen overbodige luxe meer. Je stelt je gewenste temperatuur makkelijk in en je woning warmt zich binnen enkele minuten lekker op.

Kenmerken centrale verwarming

Voldoen aan alle behoeften : verwarming en sanitair warm water voor een optimaal comfort

Volledige woning of app voorzien van warmte met één centrale ketel

Een voordelige aankoopprijs voor een gemiddelde levensduur van 15 jaar

Energie-efficiëntieklasse De Dietrich gasketels: A+

De meest gebruikte centrale verwarmings-ketels zijn de hoogrendementsketels op gas.

Door recuperatie van de warmte uit de in de rookgassen aanwezige waterdamp biedt de condensatietechniek de mogelijkheid om meer te verwarmen met minder energie. Door recuperatie van deze latente warmte kan een rendement van meer dan 100% gehaald worden. De condenserende gaswandketels staan dus garant voor een betere beheersing van het energieverbruik en een maximale beperking van de vervuilende uitstoten.

De condenserende gaswandketel of de gaswandketel op lage temperatuur kan instaan voor de verwarming via radiatoren of vloerverwarming en de productie van sanitair warm water, instant of via accumulatie (met ingebouwde of bijhorende boiler).

Er zijn maar weinig onderdelen nodig om deze unit te monteren en de plaatsing is eenvoudig. Daardoor zijn condenserende gasketels ideaal voor renovaties en de vervanging van oude ketels. Al deze compacte ketels van ons huismerk De Dietrich werken perfect met uw bestaande leidingen en radiatoren.

Talloze opties

Je kan je huis of appartement op verschillende manieren verwarmen. Dit kan met gas, pellets, stookolie, zonneboiler.. Er zijn talloze opties! Welke optie voor jou de juiste is, bepalen we graag samen met jou. Een gaswandketel wordt zowel in nieuwbouw- als renovatieprojecten geïnstalleerd en is geschikt zowel voor appartementen als eengezinswoningen.

Één centrale ketel

Een centrale verwarmingsinstallatie voorziet je volledige woning of appartement van warmte. Er wordt één centrale ketel voorzien die de geproduceerde warmte doorheen je volledige woning zal verspreiden via een uitgebreid netwerk van leidingen.

Plaatsing & capaciteit

Het is zeer belangrijk om goed na te denken over de de plaatsing en capaciteit van je centrale verwarmings-ketel, het aantal radiatoren of convectoren dat je wenst te plaatsen en hoe we dit het best verdelen in leidingen door uw woning.

Team van experts

We begrijpen dat de juiste keuze maken in het type ketel, je brandstof en je verwarmingstoestel voor je centrale verwarming niet makkelijk is. Daarom stellen wij graag een team experts tot je beschikking om samen de juiste keuze voor jouw woning te maken.

Heb je al een duidelijk idee omtrent je centrale verwarming? Super, dan bekijken we dit graag samen. Neem volledig vrijblijvend contact met ons op.