Airconditioning

Onze zomermaanden worden steeds warmer en starten ook steeds vroeger. Als je niet wil puffen en zweten tijdens de warmste maanden van het jaar, is het installeren van een airconditioning de ideale oplossing. Je informeert je best over de mogelijkheden en wat er allemaal komt kijken bij de installatie.

Kenmerken airconditioning

Kost sterk gedaald tegenover vroeger

Naast verkoelen is ook verwarmen mogelijk

Ontvocht en zuivert de lucht

Maakt die hete dagen een stuk aangenamer

Een airco systeem is ideaal voor zowel particulieren,
als bedrijven met grote kantoorruimtes.

Een ruimte verkoelen tijdens warme momenten kan perfect met airconditioning. Hierdoor wordt binnen eten, slapen en gezellig vertoeven draaglijk wanneer het buiten snikheet is. Gelukkig is de kost van airco gedaald tegenover vroeger. Het is nu ook vaker voorkomend dat een huis voorzien is van een airco systeem.

Dergelijk systeem integreren op kantoor zorgt ervoor dat de middag dipjes in de zomermaanden verminderen. Dankzij de luchtbevochtiging via airco en het zuiveren van de lucht ventileer je de ruimte in een mum van tijd. Zo heerst er een aangenaam klimaat op de werkvloer en voorkom je geurtjes op kantoor.

Voor elke woning

Airco zorgt er ook voor dat de lucht in de ruimte ontvocht wordt, zo ben je verlost van dat klamme gevoel en kan je je weer comfortabel voelen in je huis. Ook het zuiveren van lucht is een van de functies die voorzien zijn bij een airco systeem. Dit is een groot voordeel voor degenen die last hebben van hooikoorts of allergisch zijn aan stof.

 

Of u nu uw bestaande woning of gebouw renoveert of iets nieuws bouwt, een Daikin lucht/lucht warmtepomp is de logische oplossing voor uw verwarmings- en koelingsbehoeftes. De Daikin lucht/lucht warmtepompen zijn eenvoudig te plaatsen en ideaal om oude elektrische systemen te vervangen. De verschillende, flexibele units passen in elk interieur en hun energierendementscores van A+++ voldoen aan alle vereisten voor passiefwoningen.

Verwarmen mogelijk

Naast verkoelen kunnen de meeste airco’s ook verwarmen tijdens de wintermaanden. Dit kan aangenaam zijn in bijvoorbeeld slaapkamers waarbij je met 1 toestel het hele jaar door van het juiste comfort kan genieten. 

Waarde woning stijgt

Wens je je huis op termijn te verkopen en twijfel je of investeren in airco dan nog zo’n goed idee is? Gemiddeld stijgt de waarde van je huis wanneer een vast airco systeem aanwezig is.

Team van experts

Bekijk samen met onze experts wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf of jouw woning. Wij geven advies op maat en zorgen voor een goed georganiseerde begeleiding voor, tijdens en na de installatie van uw systeem.

Overtuigd van de voordelen van een airconditioning? Super, dan bekijken we dit graag samen. Neem volledig vrijblijvend contact op met ons.